Bestuur

Op deze pagina stellen we ons als bestuur van de ORANJELOOP even voor.

SONY DSCIk ben Gerwin Vos, 40 jaar, en woon al 40 jaar in Ter Aar. Ik ben getrouwd, heb 2 prachtige meiden van bijna 8 en 10 jaar.Omdat ik zelf een fanatiek hardloper ben en nogal wat wedstrijdjes naloop, vond ik het wel heel leuk als er in mijn eigen dorp ook een hardloopwedstrijd werd georganiseerd. Ik vind het belangrijk dat mensen op welke manier dan ook sportief bezig zijn. Bewegen is nu eenmaal gezond en dat geldt zeker voor de jeugd. In mijn geval vind ik het het leukst als de mensen hardlopen. Inmiddels heb ik alweer 8 jaar mijn looptrainersdiploma en maak daar ook met genoegen gebruik van. Eén keer in de week geef ik bij AAV training en twee avonden (maandag- en dinsdagavond) aan mijn eigen hardloopgroep training. Ik doe dit met erg veel plezier. Het is dan ook een  erg gezellige groep die iedere keer weer uitgroeit!! Verder hoop ik dat ik dit evenement voor Ter Aar nog heel wat jaren mag organiseren.

 

SONY DSCHallo,  ik ben Arnold, 62 jaar en naast hardlopen doe ik nog aan fietsen op de racefiets en ga ik nog ieder jaar op fietsvakantie met de gewone fiets. Ik ben getrouwd, heb twee dochters, woon in Ter Aar en werk nog steeds met plezier in Amsterdam. Het liefst doe ik aan hardlopen en ben vanaf 2012 bij de loopgroep begonnen, omdat ik tenminste 1 keer per week gezamenlijk wilde trainen. Dit is gezellig en je gaat gewoon (ook bij slecht weer of als je geen zin hebt). Van Gerwin krijg je goede aanwijzingen om beter te gaan lopen en je conditie te verbeteren. Het leukste zijn de prestatielopen in de regio waar je als groep naar toe gaat. In 2014 heb ik zelfs zoveel getraind, dat ik mijn eerste hele marathon heb gelopen (Amsterdam). Echt kicken. Mijn doel is om zo lang mogelijk te blijven lopen en misschien nog een keer een hele marathon te lopen. Het leukste zou dit zijn met een loopmaatje. We zien wel wat de toekomst brengt.

 

 

Hallo, mijn naam is Marisca van de Broek-van Lammeren. Ik ben een geboren en getogen Ter Aarse, getrouwd met  Martin en wij hebben samen vier kinderen.Zo’n 9 jaar geleden ben ik gevraagd als vrijwilligster bij de OrSONY DSCanjeloop. Na dit een aantal jaar gedaan te hebben, ben ik 5 jaar geleden gevraagd om als bestuurslid plaats te nemen. Ik zei volmondig JA! Het is elk jaar weer een feest om dit met de andere bestuursleden te organiseren en het met onze trouwe vrijwilligers het tot topdag te maken! Ik hoop nog jaren dit te mogen blijven doen.

 

Hoi, leuk dat je interesse hebt in de Oranjeloop. Ik ben Heidi Wijfje, geboren en opgegroeid in Ter Aar. Inmiddels woon ik al ruim 14 jaar in Nieuwkoop samen met mijn man Mark en dochter Laura. Het grootste gedeelte van mijn tijd breng ik door in mijn bloemenwinkel in Langeraar die ik samen met een vriendin heb. De vrije tijd die ik heb, breng ik door met hardlopen, sporten en vrijwilligerswerk. Als bestuurslid van de Oranjeloop, penningmeester van een koor en voor de ondernemers van Ondernemend Langeraar. Ervaar de Oranjeloop en geniet ervan. Doen wij ook !!!

 

 

Mijn naam is Hans Zevenhoven, getrouwd met Marianne en trots op mijn twee dochters Lichelle en Esmee. Ik ben werkzaam als adjunct-directeur/ leerkracht op één van de Nieuwkoopse scholen en ben daarnaast coach van de regionale invalpool RTC Cella. Na een mindere gezondheidsperiode ben ik in 2009 gaan hardlopen en, zoals vele anderen, aangestoken door het loopvirus. Sinds ik met lopen ben begonnen, heb ik aan vele prestatielopen in de omgeving van Ter Aar, maar ook ver  daarbuiten, meegedaan. Mijn favoriete afstand is de (halve) marathon. Twee keer in de week train ik bij de Alphense Atletiek Vereniging (AAV’36) en op zaterdag loop ik gezellig met mijn hardloopmaatjes door ons mooie polderlandschap. In het verleden heb ik ieder jaar met plezier deelgenomen aan de Oranjeloop. Fantastisch dat deze loop al vele jaren voor hardlopers in de omgeving een begrip is (geworden). Ik hoop nog vele jaren, samen met Gerwin, Arnold, Heidi en Marisca een heel mooi loopevenement neer te kunnen zetten waar jong en oud van kunnen genieten.