Ook editie 2021 gaat niet door!

‘Natuurlijk gaan we er alles aan doen om er in 2021 een mooie editie van te maken en hopen jullie dan weer aan de start te zien.’ Eén zin uit ons laatste bericht van 2020 waarmee we jullie uitnodigden om een jaar later mee te doen.
 
Al die tijd is het echter stil gebleven op onze website, geen berichten op onze Facebookpagina. Wie had kunnen bedenken dat we een jaar later moeten meedelen dat we vanwege de aanhoudende maatregelen rondom het coronavirus Oranjeloop 2021 de zondag voor Koningsdag helaas niet mogen en kunnen organiseren.
 
Wij hebben er voor gekozen om geen alternatief aan te bieden zoals bijvoorbeeld een virtual run, maar te onderzoeken of het mogelijk is om de Oranjeloop in het najaar te organiseren. Data in de buurt van de andere twee prestatielopen die tot het Gemeente Nieuwkoop Circuit behoren. Hopelijk mogen/kunnen deze tegen die tijd wel doorgaan. Het zal overigens moeilijk worden een geschikte datum te vinden aangezien vele wedstrijd- en prestatielopen naar later dit jaar verplaatst worden waardoor we misschien ook wel moeten besluiten om editie 2021 niet door te laten gaan. We hopen jullie hierover zo spoedig mogelijk meer duidelijkheid te kunnen geven.