Routeaanpassing en werkzaamheden

Routeaanpassing 10km
Afgelopen week kregen we een aantal verzoeken binnen met de vraag of het mogelijk is de route van de 10km, zoals deze op onze website staat, iets aan te passen waardoor het een ‘echte 10km’ wordt. We zijn er in geslaagd om een veilige en goed te lopen aanpassing te creëren waardoor we het verzoek positief kunnen beantwoorden. Dat betekent dat er in Langeraar een extra lusje wordt gelopen. Komende vanaf het Kerkpad zal je nu door de vrijwilligers eerst rechtsaf gestuurd worden en loop je op het trottoir tot iets voorbij Partycentrum Parola. Het keerpunt wordt gemarkeerd door de waterpost. Via de rijbaan op de Langeraarseweg (afgezet met pilonnen) vervolg je de route weer. 

Werkzaamheden Paradijsweg (10km/15km)
Op de Paradijsweg worden werkzaamheden uitgevoerd: één van de bruggen is verwijderd. Er is een korte omleiding via een pontonbrug. Wij voorzien geen problemen voor het parcours en zullen dat deel ‘s morgens vroeg nog controleren. 

Werkzaamheden nabij De Vlinder
Er wordt veel gewerkt in Ter Aar. De werkzaamheden aan de Aardamseweg zijn vorige week gestart nabij de inschrijvingslocatie: sporthal De Vlinder. Het is even behelpen, maar de sporthal is bereikbaar, evenals de route naar de start/finish.