We ondersteunen het Alpe d’HuZes team The story of her life’

De komende editie van de Oranjeloop ondersteunen we Alpe d’HuZes en in het bijzonder het team ‘The Story of her Life’. Dit team is ontstaan, nadat Maartje Kempen op 21 april 2014 is overleden aan de gevolgen van leukemie. Maartje zou met een aantal teamleden de Hollandse berg Alpe d’Huez op gaan fietsen als zij volledig hersteld zou zijn van haar leukemie in 2013. Helaas kwam deze afschuwelijke ziekte begin 2014 in alle hevigheid terug en heeft zij haar sportieve wens niet meer kunnen vervullen.

De Oranjeloop voelt zich met Alpe d’HuZes verbonden. Twee leden van de organisatie hebben in kader van Alpe d’HuZes de berg ieder 4x beklommen: Gerwin fietsend en Hans lopend in het jaar dat Maartje overleden is .

Het was dan ook niet zo moeilijk om een goed doel te bedenken voor onze jubileumeditie, zeker toen we hoorden dat het team ‘The Story of her Life’ dit jaar mee gaat doen aan Alpe ‘d HuZes. John, de vader van Maartje, heeft als doel om de berg op 1 juni a.s. twee maal te gaan beklimmen. Hij zal tijdens de Oranjeloop achter de finish (in de Vosholstraat) zijn bekende overheerlijke verse stroopwafels verkopen. Al dan niet met een vers bakje koffie. De totale opbr
engst van de verkoop gaat naar zijn team. We hopen dat deelnemers, toeschouwers, vrijwilligers en omwonenden zijn kraam weten te vinden en met elkaar zorgen voor een fantastische opbrengst.

Bij de inschrijvingstafels zullen donatieboxen staan voor dit team. Wat zou het mooi zijn als deelnemers (een deel van) hun wisselgeld doneren aan dit goede doel. Heeft u vooraf ingeschreven? Wat mooi als u de korting doneert.

Ook De Vlinder werkt mee om het team te ondersteunen. Lyna en haar crew serveren tijdens de Oranjeloop een lekkere stroopwafel bij de koffie. Voor ieder kopje koffie doneren zij een bijdrage aan het team. Fantastisch initiatief. 

Vanzelfsprekend zullen wij als organisatie ook een donatie vanuit de opbrengst geven aan dit goede doel. 

Wilt u dit team rechtstreeks sponsoren dan kan dat via hun actiepagina van Alpe d’HuZes.